Open Deur in oktober 2020

Open Deur in oktober 2020


Beseffen dat je zondig bent? Brrr. Niet als dat neerkomt op jezelf hulpeloos en schuldig voelen omdat je toch altijd tekortschiet en niet die ideale mens kunt zijn die je zou moeten zijn. Maar kan zondebesef ook heilzaam zijn?
Meer informatie en bestellen

Kerst 2020: Licht in onze ogen

Kerst 2020: Licht in onze ogen


Midden in het donker wordt het licht geboren – een nieuw begin, een toekomst, een kind, een sprank van hoop. Een ster verschijnt die licht op je pad werpt. Een kerstnummer voor lichtzoekers en lichtbrengers!
Meer informatie en bestellen

Het goede leven

Het goede leven


Hoe ziet het goede leven eruit? Was er midden in de ‘corona-storm’ van dit voorjaar, naast misère en gemis, ook iets van te zien?
Meer informatie en bestellen

WORD ABONNEE

WORD ABONNEE

Als nieuwe abonnee leest u Open Deur het eerste jaar voor € 27,50! Liever eerst een proefabonnement? Dat kan ook: voor 7,50 euro ontvangt u 3 nummers.

JA, IK WIL EEN (PROEF)ABONNEMENT

Over Open Deur

Open Deur wil inspireren en in beweging brengen. Met een gelovig hart, een milde tong en een open blik. Geloven is voor ons geen kwestie van voor altijd vastgelegde waarheden. Door je leven samen met anderen te leven, door open te staan voor de ander en de Ander, door je te laten inspireren en uitdagen door de verhalen uit de bijbel, door een antwoord te zoeken op vragen die daarbij op je weg komen, krijgt geloven vorm. We putten graag uit de rijke schatkamer van de christelijke traditie én kijken graag over de grenzen van kerken en religieuze tradities heen.

Open Deur verschijnt elf keer per jaar, steeds rond een thema. Met elke maand nieuwe gespreksstof en inspiratie – interviews, verhalen, gedichten, foto’s en artikelen.

Open Deur wordt niet alleen gelezen maar ook besproken in gespreksgroepen en op bijeenkomsten, gebruikt als inspiratiebron bij het voorbereiden van vieringen en bij nog veel meer. Overname van artikelen uitsluitend na toestemming van de redactie. Wij doen ons best om de rechthebbenden van kaderteksten en illustraties op te sporen, maar dit is niet altijd mogelijk. Is de bronvermelding fout of afwezig, bel of schrijf dan met de redactie.

Open Deur wordt ook uitgegeven in grootletter en ingesproken op cd-rom. Informatie en opgave: CBB, Postbus 131, 3850 AC Ermelo. Telefoon 0341-565499.