VOL! – Open Deur lezerswandeling in Den Bosch – VOL!

!! ER KUNNEN HELAAS GEEN DEELNEMERS MEER BIJ. INDIEN U ZICH OPGEEFT, KOMT U OP DE ‘RESERVELIJST’ TE STAAN (ALS DEELNEMERS AFZEGGEN, KUNNEN PERSONEN VAN DE RESERVELIJST ALSNOG MEEGAAN)

Zaterdag 27 september 2014 10.30 – 16.30 uur

Een kleine pelgrimstocht door Den Bosch langs bijzondere kerken & andere inspirerende plekken.

De Open Deur lezerswandeling brengt ons dit keer naar het zuiden, naar Den Bosch – al vier keer uitgeroepen tot de meest gastvrije gemeente van Nederland. We beginnen de dag gezamenlijk in de Grote Kerk. Daarna kunt u verschillende routes volgen door de stad. Met onder andere:

  • een bezoek bij de Paters Kapucijnen en de mensen van het Straatpastoraat
  • mini-workshops zen-meditatie en over de mysticus Meister Eckhart
  • bezoek aan verschillende bijzondere kerken, onder andere de Sint-Catharinakerk en de beroemde Sint Jan.

We lunchen gezamenlijk en sluiten de dag ook samen af: met een Open Deur-viering in een van de kapellen van de Sint Janskathedraal.

De redactieleden van Open Deur wandelen met u mee, delen wat hen inspireert en horen graag wat u bezielt. Wees welkom en loop mee op 27 september!

  • Kosten (incl. lunch, koffie, thee, bezoek aan alle kerken): € 15. Dit kunt u betalen op de dag zelf bij aankomst.
  • Opgeven is noodzakelijk met het oog op de catering. Liefst voor 11 september.
  • Wij verzamelen tussen 10.00 en 10.30 uur in de Grote kerk, Kerkstraat 20 in ‘s-Hertogenbosch. Deze kerk ligt ongeveer 10 minuten lopen van het station (rechtdoor richting Cenrum, naar de Markt, de Markt oversteken in de richting van de McDonalds, de Hinthamerstraat in,  rechtsaf de Gasselstraat in, die uitkomt op de Kerkstraat).
Geef je op voor de wandeling